Nog tot kerstavond 2016 houden de Groene Helden de leukste stadstuinwinkel in het bruisende Zeeheldenkwartier in Den Haag open. In 2017 word Groene Helden een handelsnaam van DGJ Architects & Landscapes, de ontwerpers van de Zeeheldentuin met nieuwe onverwachtse groene heldendaden.  

Stadstuinwinkel

STADSKWEKERIJ GROENE HELDEN

De winkel van de Groene Helden is gevestigd in een voormalige De Gruyterwinkel op Prins Hendrikstraat 126 in Den Haag. In de winkel zijn onbespoten en biologisch gekweekte sierplanten, kruiden en groenteplantjes, een groot assortiment van boeken over tuin- en landschapsarchitectuur en benodigdheden te koop, zoals kweek- en potgrond, potten, zaad, tuingereedschap, tuinmeubilair, etc.

De Stadskwekerij kweekt zelf en koopt planten in bij stadstuiniers en professionele, biologische kwekers om een goede kwaliteit van planten en toebehoren te kunnen garanderen. Desalniettemin is een goede verzorging natuurlijk erg belangrijk. Voor advies kunt u terecht bij de Groene Helden in de winkel. 

Groene Helden gebruikt zijn moederplanten voor de Zeeheldentuin en verkoopt al deze mooie planten ook voor uw eigen tuin. Wij geven advies aan de tuinierders en vrijwilligers. De planten in de Zeeheldentuin worden als moederplanten voor een kleine kwekerij in de Zeeheldentuin gebruikt. Wij zijn ook geinteresseerd in herverkoop van uw eigen, bij voorkeur Haagse, kweek.